ΚΑΡΥΔΟΠΙΤΑ ΜΕ ΣΙΡΟΠΙ ΜΕΛΙΟΥ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΥΔΟΠΙΤΑ:
Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη για ν’ αφρατέψουν. Αλέθουμε τα καρύδια ψιλοκομμένα. Ρίχνουμε την αμυγδαλόσκονη, το αλεύρι και το γάλα. Ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε την κανέλα και το μπέικιν. Προσθέτουμε το βούτυρο λιωμένο και στο τέλος τα καρύδια. Τοποθετούμε σ’ ένα βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψάκι διαμέτρου 24 εκατοστών. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 50-60 λεπτά. Λίγο πριν το βγάλουμε από τον φούρνο, αρχίζουμε να ετοιμάζουμε το σιρόπι. Βράζουμε για 2 λεπτά το νερό με τη ζάχαρη, το μέλι και το ξυλάκι κανέλας. Αφαιρούμε την κανέλα και ρίχνουμε το σιρόπι ζεστό επάνω στη ζεστή καρυδόπιτα. Σερβίρουμε με τυρί κρέμα.